HIGIJENA KUHINJA

HIGIJENA KUHINJA
Objavljeno: 28.03.2023 12:34

Priprema i posluživanje hrane u današnjem dinamičnom okruženju zahtjeva visoku kvalitetu i inovativnost koju profesionalna linija Saponije u svakom pogledu nudi.

Kvalitetnim sredstvima za čišćenje i pranje rješavamo problem visokog higijenskog standarda koji pak omogućuje učinkovito uklanjanje prljavštine, masnoće i bakterija sa površina. Također se smanjuje rizik od bolesti koje se prenose hranom.

Tekućine za strojno pranje i ispiranje suđa u velikom 5L pakiranju, te sve vrste proizvoda za čišćenje i dezinfekciju opreme stoje Vam na raspolaganju za narudžbu.

Dodatan izbor u kvalitetnim sredstvima za pranje podova može npr. Spriječiti klivazovst masnih kuhinjskih podova i tako sprečiti moguće ozljede na radu.

 Tradicija koju Saponija ima u prozvodnji visoko kvalitetnih kemikalija za razne vrste djelatnosti uz povoljnu cijenu siguran je izbor za visok higijenski standard u svim aspektima restaurantskog i catering posla. Detaljnu ponudu svih naših proizvoda za čišćenje i pranje provjerite na https://exelisso.hr/sredstva-za-ciscenje-i-pranje